Thursday, March 05, 2009

Pernah ke ?

1.Pernah tertidur di bilik darjah?
Tak pernah, kalau nk tidur aku akan sediakan bantal mini di dalam beg

2.Pernah makan daging khinzir a.k.a BABI?
Pernah, tapi aku tgk2 rupanya ayam

3.Pernah termuntah dlm kenderaan?
Pernah, tapi nk terkeluar skit je. Aku telan balik

4.Pernah pukul kawan?
Pernah, tapi lepas tu cium punggung kawan. Dia pun maafkan aku

5.Pernah menampar rakan anda?
Tak pernah, aku rasa itu terlalu kasar

6.Pernah merokok?
Pernah, kerana aku saja menunjuk pada rakan rakan aku yang cabar diri aku.
(tapi hisap tak tarik HAHAHA)

7.Pernah mabuk tak?
Aku seorang lelaki tegar, mabuk laut je

8.Pernah naik gajah?
Pernah, semasa berlakon didalam filem Ong Bak bersama Tony Jaa

9. Pernah tak rasa mcm nak mati?
Pernah.. macam mane ko tau ?

10.Pernah alami dejavu (mimpi yg terjadi di alam realiti)?
Tak pernah kot, sebab aku slalu mimpi ghairah

11.Pernah bermain dgn api?
Main lilin mase blackout aritu

12.Pernah menangis di tempat awam?
hehehhehehehe... Tak ada lah!

13.Pernah “melepas” di bilik darjah atau kuliah?
Ikut makan laa

14.Pernah jatuh basikal?
Pernah, mase tu aku kecil lagi. Cemburu melihat kawan-kawan aku mengayuh basikal tanpa memegang handle aku pun cuba. Terus senget tayar ke longkang. Sampai sekrang teringat

15.Pernah ada kupu-kupu kat dlm perut?
Ape ko ingat aku ni rama rama ke nk ngandungkan kupu kupu

16.Pernah rindu seseorg tu teramat sangat tak?
Rindu akan siapa ? Tak deee (malu la tu)

17.Lepas apa-apa show atau event, pernah pengsan?
aku bukan ler artis nk ade show. Kau memerli aku ya ?

18. Pernah dilempar batu-batan?
Ade2, kat perhimpunan mcam perang dah ah

19.Pernah ada lada sulah dlm mata?
Aritu test skali, pedih nye

20.Pernah ada surprise birthday party?
aku dibaling tepung

21.Pernah diet tak?
kalo aku diet sure jd mumia ni

22. Pernah bogelkan seseorang? –(maaf, soalan yg agak lucah)
pernah, mase tu nk tukarkan lampin anak

23.Pernah amek gambar diri anda sedang bogel? –(yg ini pun..sori yer)
hehe camne tau ? tapi gambar tu dah popular kat tenet. Menci tau! wakakka

24.Pernah clubbing sampai waktu subuh?
Masuk kelab pon tak pnah, kecuali kelab kebudayaan di skolah

25.Pernah naik lif dgn org yg ada bau badan yg busuk?
Tak kot, sebab yang busuk tu selalunya aku

26.Pernah marah sampai rasa mcm nk bunuh orang?
Tak, aku baik

27.Pernah putus cinta dgn kehadiran org ketiga?
asal ketiga je ? keempat dan seterusnya pon ada

28.Pernah cuba nk bunuh diri?
Orang nk hidup, kau nk bunuh diri buat apa

29.Pernah cabar guru atau lecturer?
Pernah, kerana guru kurang ajar mencarut/menghina keluarga

30.Pernah hilang telefon bimbit?
Belum pernah terjadi, aku biasanya jaga dgn betul

31.Pernah kalah semasa berjudi?
Ni game Black Jack ehh ? ade ade bkan ker kau yang kalah ?

32.Pernah diberitahu anda comel?
Ader, tapi aku tak caye. Amik ati je tu

33.Pernah ada orang ‘crush’ dgn anda?
Bukan setakat crush je. Crash pon ada. Abis eksiden kawan tu

34.Pernah terus terang tentang perasaan anda?
Bila mood hati kering

35.Pernah terbabitkan diri anda dlm sebarang musibah?
Entah, kau tanye ape ni ? Bahase melayu kau pekat sgt la.

36.Pernah bohong pada ibu bapa?
Pernah, maleh a nk cite kat ko, ape aku dapat?

37.Pernah ditangkap berasmara dana atau berkhalwat? –(sori..lucah sikit)
Pegang tangan gadis pon tak pernah, kecuali gadis pegang aku

38.Pernah melakukan ‘one night stand’?
dosa kan ?

(soalan curi)

5 comments:

rara (; said...

hahah pernah ke ?
lawak oh :)

nadira said...

hahah klaka gila! Msty best kalau dpt hangout dgn kauu :D

Cik Peanut said...

hahaha
lawak2...
jawapan nakal giler,,
heheheh

;)) said...

kelaka.
damn.
best doe!:)

.a said...

bangang la ko niii merepekk je hahahah!